Skip to content

Udstyr til førstehjælp

Førstehjælpsudstyr

Her kan du finde forskelligt udstyr til førstehjælp. Vi underviser i brugen og sælger udstyret. Giv os et kald og få yderligere information.

1-1-2 slukker (lille model)

Pris 159,00 kr + moms

Denne dansk udviklede 112 Brandslukker, sikrer at du er godt klædt på hvis uheldet er ude og der er ved at opstå brand.

Den lille beholder er blot på størrelse med en mælkekarton og er nem at placere i skabe og små opbevaringsrum – og giver en fantastisk sikkerhed i dagligdagen.

Læs mere
112 slukker

Giftsuger

Pris: 47,96kr

Giftsuger til effektiv behandling af bi- og hvepsestik og fjerner ubehag. Selv ved stik og bid af slanger har giftsugeren vist sit værd. Sæt pumpen på stikket og træk tværpinden op ved brug af kun en hånd. Vend mundstykket ved mindre områder – såsom fingre. Er der en brod fra en bi i stikket, benyttes enden af tværpinden til at skrabe brodden af.

giftsuger

Imprægnering

Pris 96,00 kr + moms

Se produktvideo her 

imprægnering

Øjenskyl (lille model)

Pris: 99,00 kr + moms

Øjenskyllespray på 50 ml i brugervenlig sprayflaske. Sprayen er altid klar til brug; fjern blot hætten, tryk på knappen og skyl øjet. Sprayen fjerner snavs effektivt, og holder øjet rent. 

Sprayen er særdeles brugervenlig; alle kan bruge en sprayflaske, hvilket bevirker, at alle kan hjælpe. Sprayflasken er ideel under transport, så man kan sidde komfortabelt som passager i bil og nemt spraye under transport til hospital. Øjet kan sprayes fra alle vinkler, så man kommer ind i alle “hjørner”. Væsketrykket er konstant, til flasken er tømt – uanset sprøjtevinkel. 

Øjenskyllevæsken (fysiologisk saltvand) er steril til sidste dråbe – også efter pause i brugen. Et unikt design bevirker, at skyllevæske og drivmiddel aldrig blandes.

lille øjenskyl

Limfri plaster (3 x 7 cm)

Pris: 37,00 kr + moms

Limfrit plaster i en rulle på 3 cm x 7 m. Særligt velegnet som forbinding til behandling af mindre fingerskader.

Forbindingen er limfri og klæber ikke til hud og hår, men kun til sig selv. Dette gør forbindingen utrolig nem at tage af. Materialet er vandafvisende og holder vand, fedt og olier væk fra såret. Forbindingen er desuden elastisk, hvilket giver maksimal bevægelsesfrihed.

Materialet indeholder naturlatex.

Se demonstrationsvideo her.

limfir plaster 1

Øjenskyl (stor model)

Pris: 51,00 kr + moms

ACTIOMEDIC® EYE CARE Øjenskylleflaske med natriumchloridopløsning ( 0,9%)

Steril Øjenskylleflaske med natriumchloridopløsning til at skylle fremmedlegemer ud med, fx Træ og metalsplinter , støv, snavs.

  • Klar til brug
  • Ergonomisk øjenkop og støvhætte
  • Til mobil brug og genopfyldning af stationen og bagagerum
  • Skylletid omkring 2,5 minutter
  • Indhold: 250 ml natriumchloridopløsning ( 0,9%)
stor øjenskyl

Tæge flåtfjerner

Pris 15,96 kr + moms

Flåtfjernerkort til fjernelse af flåter i forskellige størrelser. Prisbilligt men meget effektivt til at fjerne flåter på såvel personer som kæledyr. 

tæge flåtfjerner

Alu tæppe

Pris: 19,00 kr + moms

Alutæppe – også kaldet et antichoktæppe eller et redningstæppe – til beskyttelse mod vind og vejr samt forebyggelse af chok, hvis man er kommet til skade.

Alutæppe har både en side i guld og en i sølv. Ved kuldebeskyttelse vendes sølvsiden mod kroppen, og kropsvarmen reflekteres, mens solstrålerne absorberes. Ved varmebeskyttelse vendes guldsiden mod kroppen, hvorved stærke solstråler reflekteres, og kropsvarmen absorberes.

alu tæppe

Ispose

Pris: 12,98 kr + moms

Ispose/kølepose fra Masita Sport Medical til engangsbrug til behandling af slag, brud og muskelskader for at nedsætte blodansamlinger, inflammation, hævelse og smerte.

Posen rystes, så indholdet blandes sammen, og aktiveres derefter ved at slå indermembranen itu. Isposen køler herefter og forsætter i omkring 30 minutter ved laveste temperatur, hvorefter den stille og roligt fortoner sig.

ispose