Som så mange andre virksomheder, ramte Corona krisen også HjælpNu fra den ene dag til den anden. Vi havde mange kurser booket i kalenderen til afholdelse, både i ind- og udland. Dette fik en hurtig og naturlig udsættelse.

I stedet for at se glasset som halv tomt, så ser vi det som halv fyldt. Derfor har vi fået ryddet en del hængepartier af vejen og ikke mindst tænkt i nye baner. Blandt andet kan man nu tilmelde sig vores kurser i færdselsrelateret førstehjælp på vores hjemmeside, så de unge i Esbjerg kan planlægge ud i fremtiden hvornår de vil på kursus hos os og dermed er sikret en plads snarest vi åbner op igen.

Hvad er så Corona kontrakten?

I HjælpNu har vi sammen med to andre førstehjælps firmaer fra Esbjerg området, været så heldig at indgå et samarbejde med det Nationale Testcenter, der går ud på at håndtere det opstillede Corona Center ved Esbjerg lufthavn. Dette er uden tvivl en kontrakt vi er glade for at være med i, da der er flere facetter i det. Først og fremmest er vi naturligvis glade for, at vi kan tilbyde 25 personer et arbejde, og så er der da ingen tvivl om, at vi er stolte af at kunne bevise vi også kan være med til at løfte en så stor samfundsopgave. Kontrakten går i første omgang til og med den 31 oktober 2020.

I forhold til vores kurser, så glæder vi os til at Danmark åbner op, så vi igen kan komme i gang med at uddanne flere mennesker i førstehjælp, og fortsætte vores udvidelse af samarbejdspartnere med en masse virksomheder og private.

De bedste hilsner

HjælpNu
Jacob & Tommy