Hvordan hænger shipping, børnetøj og Mallorca lige sammen?
HjælpNu har de seneste uger haft rigtig travlt, og du kan her læse mere om 3 nye spændende samarbejdspartnere.

Tre store danske virksomheder har valgt HjælpNu som deres samarbejdspartner i forhold til den vigtige opgave og det ansvar der ligger i, at kunne hjælpe andre fx. med førstehjælp, hvis uheldet er ude.

Hos det internationale transport- og logistikfirma Blue Water Shipping, har vi allerede afholdt de første kurser og vi glæder os til de kommende kurser.

pic

Rene, General Manager fra Blue Water Shipping udtalte efter det første kursus, ”Endnu engang 1000 tak for en yderst lærerig dag. Kurset er noget vi stadigvæk taler om dagen efter afholdelsen, så IGEN stor ros herfra”

Hos Kære Børn, som er en landsdækkende kæde med børnetøj med butikker i hele Danmark, har vi også oplevet stor interesse for vores kurser. Her blev de første afholdte kurser udsolgt på under 1 time, og vi glæder derfor til at få flere både kommende og nybagte forældre undervist i brugen af førstehjælp etc.

pic

I den forgangene uge afholdt vi kursus på Mallorca, hvor en flok unge og meget engagerede guideelever fra Utopia Guideskole bl.a. modtog undervisning i hjertemassage, brugen af hjertestarter, typiske skader som eleverne og deres gæster kan blive udsat for (alkohol, stoffer o. Lign).

pic

Vi glæder os til oktober, hvor vi igen sætter kursen mod Mallorca, for endnu engang at afvikle førstehjælpskurser for eleverne på Utopia Guideskole.